Profielfoto met visagie

Goede foto’s van uw personeel op bijvoorbeeld de website of social media is erg belangrijk. Voor het beste resultaat mag visagie daarbij niet ontbreken.Een freelance visagist verzorgt regelmatig de visagie voor de websites van bedrijven. Dit geeft een mooier resultaat en meer zelfvertrouwen tijdens de fotoshoot!

visagist profielfoto's

Uw personeel goed op de foto

Een visagist is van toegevoegde waarde tijdens een professionele fotoshoot.
Onze visagisten verstaan hun vak. Door de juiste make-up komt de medewerker levendig en fris op de foto te staan. Dit scheelt ook werk voor de fotograaf in de nabewerking. Met de juiste touch up blijft de medewerker zichzelf, maar met meer zelfvertrouwen en een betere uitstraling.
Zo krijgt u de beste profielfoto’s voor de website, visitekaartjes of social media.

De eerste indruk telt. Maak daarom niet alleen de investering in de fotograaf, maar zeker ook in een goede visagist.

Onze freelance visagisten zijn ook hairstylisten. Indien gewenst kan dit meegenomen worden. Natuurlijk is enkel visagie ook mogelijk.

Freelance Visagist heeft mooie samenwerkingen met fotografen. U kunt bij ons voor zowel de fotografie als de visagie terecht.

visagist profielfoto's

Personeel professioneel op de foto

Ons team van visagisten komt voor fotoshoots op locatie door heel Nederland. De visagisten zijn ervaren professionals en weten wat belangrijk is voor een goed resultaat bij fotografie.

Visagie voor een profiefoto kan al vanaf 15 minuten per persoon gedaan worden. Zeker voor mannen is enkele minuten voldoende en dit zal zeker het verschil maken op de foto.
Het gaat om een natuurlijk resultaat, waarbij de medewerker als de beste versie van zichzelf op de foto komt!

De visagist blijft tijdens de fotoshoot aanwezig en kijkt mee voor het geval er een touch up nodig is.

Ook een visagist inhuren? Neem gerust contact op.