Bruidsmake-up en kapsel, compleet verzorgd

De mooiste versie van jezelf

Complete bruidsstyling: het verzorgen van bruidsmake-up en bruidskapsel is waar wij voor staan.
Geheel op jouw wensen afgestemd, zodat je wel jezelf blijft maar je op je allermooist voelt. Je bent de bruid zoals je altijd voor ogen hebt gehad, en kunt zorgeloos en vol zelfvertrouwen genieten van je huwelijksdag. Dat is jouw wens en ons doel!

Proefsessie bruidsmake-up en bruidskapsel

Ook voor de uitgebreide proefsessie vooraf komt de visagiste/hairstyliste aan huis. Je kunt elkaar leren kennen en doorspreken wat je wensen zijn voor jouw huwelijksdag.
Wat ben je gewend aan make-up te dragen en welke stijl heb je voor ogen? Wil je je haar mooi opgestoken of romantische krullen? Samen wordt gekeken wat bij je past en wat de mogelijkheden zijn.
Onze stylisten werken bijvoorbeeld vaak met haarstukken voor meer volume in het kapsel. Ook maken we regelmatig gebruik van wimperstukjes voor vollere wimpers.
We nemen graag rustig de tijd om al je wensen met elkaar door te nemen en verschillende dingen uit te proberen. Zo worden tijdens deze sessie jouw bruidsmake-up en bruidskapsel bepaald,helemaal zoals je in gedachten hebt en waar je je 100% happy mee voelt. Je bent op je allermooist en dat straal je uit!

Reden om bij ons bruidsarrangement te boeken

  • Je bruidsstyling compleet verzorgd, zowel visagie als hairstyling
  • Een team van ervaren visagisten/hairstylisten
  • Volledige service aan huis
  • Goede backup service, bij ziekte zorgen wij voor goede vervanging
  • Indien gewenst hulp bij aankleden
  • Mogelijkheid tot het verzorgen van make-up en/of kapsel van familie en bruidsgasten. Indien nodig komen we met meerdere stylisten
  • Indien gewenst een touch up in de avond.

1 + 9 =

Service aan huis

Ons team verzorgt graag jouw bruidsmake-up en bruidskapsel aan huis.
De visagiste/haarstyliste komt bij je thuis zodat je in de ochtend in je eigen omgeving je in alle rust kunt voorbereiden. Heerlijk op je gemak, zonder stress of tijdsdruk.
Ook familie en bruidsgasten kunnen in de watten worden gelegd met een mooie make-up en/of feestelijk kapsel.

Tarief bruidsmake-up en bruidskapsel

Bruidsmake-up en bruidskapsel, inclusief proefsessie: € 350,00
Dit is exclusief reis- en parkeerkosten.

Ons team van visagisten/haarstylisten

Wij werken met een vast team van ervaren professionals door heel Nederland. Dit zijn fulltime visagisten en haarstylisten met veel kennis en ervaring. Doordat wij naast de bruidsstyling ook werkzaam zijn bij fotoshoots, televisie, evenementen en promoties, zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.

Een visagist/haarstylist boeken?