Bruidskapsel door een ervaren professional

Ontdek welk bruidskapsel bij jou past

Wij werken met een team van gedreven haarstylisten, met passie voor hun vak. Heel graag verzorgen wij hét bruidskapsel wat bij jou past. Bij jou als persoon en ook bij jouw haartype.
Onze professionals hebben veel ervaring en verstaan hun vak. Zij adviseren je op de juiste manier, zodat je er op je huwelijksdag op je allermooist uitziet.

De proefsessie

Voor het proefkapsel wordt uitgebreid de tijd genomen om elkaar te leren kennen en je wensen te bespreken. Tijdens deze sessie kunnen verschillende kapsels worden uitgeprobeerd om zo te ontdekken wat het mooiste bij je past. Er wordt gekeken naar je gezichtsvorm, haartype en haarlengte en natuurlijk ook naar de stijl van je bruidsjurk.

Het is mogelijk haarstukken te gebruiken in je bruidskapsel. Zo kun je op een natuurlijke manier meer volume of lengte creëren in je kapsel.

Onze hairstylisten hebben kennis van de nieuwste technieken en de laatste trends. Er wordt gewerkt met professionele haarproducten, zodat we ervoor kunnen zorgen dat je kapsel de hele dag mooi blijft.

Ons doel is het bruidskapsel te creëren waarbij jij je helemaal happy voelt en zonder zorgen en vol zelfvertrouwen de hele dag zult stralen. Het kapsel wat je altijd graag hebt gewild!

Reden om bij ons bruidskapsel te boeken

  • Een team van ervaren hairstylisten
  • Uitgebreide proefsessie vooraf
  • Volledige service aan huis
  • Goede backup service, bij ziekte zorgen wij voor goede vervanging
  • Gebruik van hairextensions/haarvulling in je bruidskapsel voor meer volume of lengte
  • Indien gewenst hulp bij je sluier of andere accessoires
  • Mogelijkheid tot het verzorgen van een feestelijk kapsel voor familie en bruidsgasten
  • Indien gewenst een touch up in de avond

15 + 12 =

Wij komen aan huis

Ons team verzorgt graag jouw bruidskapsel aan huis. Op de dag zelf en ook voor de proefsessie komen wij naar jou toe. Je kunt relaxed en in je eigen omgeving beginnen aan je dag.
Ook is het mogelijk voor je familie of andere bruidsgasten een feestelijk kapsel te verzorgen.

Tarief bruidskapsel

Bruidskapsel aan huis, inclusief proefsessie vooraf: € 235,00 inclusief BTW.
Dit is exclusief eventuele reis- en parkeerkosten.