Freelance Visagist

Freelance visagisten voor alle opdrachten, zoals fotoshoots, film, commercials, maar ook workshops en evenementen

Ruime dekking

Wij hebben een uitgebreid bestand ervaren visagisten en haarstylisten door heel Nederland. Ook zijn onze visagisten werkzaam in het buitenland.

}

10 jaar ervaring

Al lange tijd verzorgen wij de werving en selectie van visagisten en haarstylisten op locatie.

Flexibel

Onze visagisten staan bekend om hun flexibiliteit. Visagie is geen 9 tot 5 baan, loopt de opdracht uit of anders op de dag zelf? Geen probleem voor onze visagisten.

500 + klanten

Ruim 500 tevreden klanten gingen je voor met het boeken van visagisten en haarstylisten.

Portfolio video´s freelance visagie opdrachten

In de afgelopen jaren hebben wij al veel verschillende opdrachten mogen verzorgen. Vanwege privacy van modellen en/of klanten kunnen wij helaas niet al ons werk laten zien op de website. Maar telefonisch of per mail laten wij graag nog meer voorbeelden zien. Hieronder een kleine selectie van visagie voor bijvoorbeeld commercials, congressen en film.

Portfolio visagie afbeeldingen

Wij werken voor veel verschillende opdrachtgevers en dus ook verschillende opdrachten. Onze visagisten hebben ieder hun eigen specialisatie en zo selecteren wij de juiste visagist bij elke opdracht. Onze visagisten zijn flexibel en kunnen heel goed zelfstandig werken. In deze galerij  laten we graag een selectie zien van onze werkzaamheden.

Een kleine selectie opdrachtengevers
Evenementen

Visagist nodig voor een festival of evenement? Wij kunnen een complete beautyhoek inrichten!

Media

Visagisten met de specialisatie (bedrijfs)film, commercials en tv hebben wij ook in ons bestand. Wij zorgen dat de hele periode dezelfde visagist wordt ingezet.

Fotoshoots

Zowel voor de zakelijke als modebranche zetten wij visagisten in voor fotoshoots. Denk aan publicaties of profielfoto´s.

Bruiden

Een selectie van visagisten met specialisatie bruiden verzorgen voor ons bruidsmake-up en/of kapsels.
Blijf jezelf maar wel op je allermooist.