Referenties

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met het inzetten van freelance visagisten. Wij zijn continue op zoek naar de juiste match en stoppen pas als de klant tevreden is. Elke opdracht is anders en daarom is het belangrijk om het team van visagisten goed te kennen, bij te trainen waar nodig en up-to-date te houden.
Hieronder zijn een aantal ervaringen te lezen van opdrachtgevers.

Sinds een aantal jaar werken we heel prettig samen met het beauty bureau. De service en kennis is voor ons een toegevoegde waarde.

Onze medewerkers uit onze 9 filialen worden een aantal keer per jaar getraind om bij te blijven op kennis gebied voor onze klant. Vanuit het beauty bureau worden altijd in overleg de onderwerpen besproken die behandeld worden. Omdat theorie niet voldoende is wordt de praktijk ook altijd op zeer professionele wijze meegenomen.

Op een natuurlijke, toegankelijke en laagdrempelige  wijze worden onze medewerkers meegenomen in het kunnen adviseren van klanten, productkennis en nieuwe looks en trends, tevens is bijverkoop training ook bijgesloten.
Dit wordt als zeer prettig ervaren. We zien dit terug in de feedback van de klant maar ook in omzet cijfers.

Daarnaast zetten we op speciale momenten visagisten in in onze winkel om onze klanten te adviseren of eens lekker te laten verwennen.

We zijn zeer tevreden over de samenwerking met het beautybureau. Er wordt volop meegedacht om service, kennis en inzet steeds te verbeteren.

 

Familie van der Weijden

Franchise ondernemers van 9 filialen , HEMA

Beautybureau is voor mij een betrouwbare partner in de organisatie en uitvoering van extra beleving op onze beauty afdeling.  Sinds een aantal jaren verzorgen zij in onze winkel periodiek het beautyadvies en dit alles naar volle tevredenheid. 

Jan-Willem van Dis

HEMA Zaltbommel

Ondanks heb ik een visagist een workshop zien geven. Met haar enthousiasme, humor, warme persoonlijkheid en respectvolle houding weet zij een zaal van ongeveer 100 personen in beweging te krijgen. Petje af! Ik beveel Beauty Bureau daarom graag van harte aan.

Annejet de Blecourt

Bureau JETTING

Professionele visagiste die haar vak verstaat. Steeds vaker werken wij samen voor bedrijven die zakelijke portretten willen  laten maken. Bovenal is de vaste visagist een fijn mens en een zonnige persoonlijkheid.

Rogier Chang

Fotograaf, Bedrijfsfotografie.nl

Al meerdere jaren hebben wij een fijne samenwerking met Beauty Bureau tijdens de GayPride te Amsterdam. Van danseressen, artiesten, de promotie mensen en zelfs de gasten worden voorzien van de mooiste creaties. Altijd binnen de van te voren gestelde kaders, van extreem overtuigend tot subtiel naturel, niets is te gek! Wij hopen nog vele GayPrides met elkaar te mogen produceren!

Elles van Goozen

Elles & Hellen - Decor & Architectuur

Toen wij voor onze website saintbasics.com een fotoshoot organiseerden heeft Beautybureau de make-up en de styling van het haar van de modellen verzorgd. Onze vraag om de modellen zo natuurlijk mogelijk te op te maken werd goed begrepen en uitgevoerd. Ook het werken met een donkere huid was geen enkel probleem. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en daarom hebben we ze ook voor de vervolg-fotoshoot ingehuurd. We krijgen veel positieve feedback op onze foto’s en dat is mede te danken aan Beautybureau.

Anita Zeilstra

Saint Basics

Inmiddels heb ik 2 keer de professionaliteit van Beauty Bureau kunnen ervaren.

Onlangs heb ik een workshop visagie gevolgd. Met een groep van 12 dames weet de visagist de sfeer heel prettig te houden, ze laat haar professionaliteit duidelijk naar voren komen. Met veel persoonlijke aandacht en tips voor iedere deelnemer maakt ze de avond waardevol voor iedereen. De resultaten door de deelnemers variëren van “verrassend”, “wat een eye-opener” en “wauw” tot “dit had ik nooit verwacht”. Het volgen van een workshop bij Beauty Bureau is echt een aanrader voor iedere vrouw!

Naast het volgen van de workshop heeft Ilse (Beauty Bureaua) de visagie verzorgd voorafgaand aan mijn fotoshoot. Hierdoor stond ik zelfverzekerder voor de camera, daarnaast had de fotograaf beduidend minder “bij te werken” op de gemaakte foto’s. Ilse heeft hierbij goed geluisterd naar mijn wensen en ik ben dan ook erg blij met het resultaat.

Patricia van Wieringen

Van Wieringen Solutions!

Meer dan 500 klanten en ruim 10 jaar ervaring

Beauty Bureau zet al jaren freelance visagisten voor o.a. fotoshoots, commercials, films, modeshows en evenementen. Wij werken met ZZP´ers, MKB en grote bedrijven samen. Wij maken graag een plan op maat en iedere klant is even waardevol.
Hieronder een kleine greep van bedrijven waar we mee samenwerken.

tevreden klanten gingen u voor