Visagist inhuren?

Freelance visagisten voor alle opdrachten, zoals fotoshoots, film, commercials, maar ook voor beurzen, festivals en evenementen

Evenementen

Visagist nodig voor een festival of evenement? Wij kunnen een complete beautyhoek inrichten!

Media

Visagisten met de specialisatie (bedrijfs)film, commercials en tv hebben wij ook in ons bestand. Wij zorgen dat de hele periode dezelfde visagist wordt ingezet.

Fotoshoots

Zowel voor de zakelijke markt als voor de modebranche zetten wij visagisten in voor fotoshoots. Denk aan publicaties of profielfoto’s.

Bruiden

Een selectie van visagisten met specialisatie bruiden verzorgen voor ons bruidsmake-up en/of kapsels.
Blijf jezelf maar wel op je allermooist.

Waarom een visagist bij ons inhuren?

Onze focus ligt op werving & selectie van goede visagisten. Wij hebben een sterk netwerk opgebouwd en werken met een vast team van freelance visagisten. Elke aanvraag en opdrachtgever is anders en vraagt in onze branche persoonlijke aandacht. Wat vind je belangrijk? Waar ligt de specialisatie van de visagist? Wie woont er in de regio en past goed bij de opdracht?
Wij werken efficiënt en snel waardoor we binnen 24 uur de juiste visagist in kunnen zetten.

Een visagist inhuren?

 

Meer dan 500 klanten en ruim 10 jaar ervaring

Beauty Bureau zet al jaren freelance visagisten in voor fotoshoots, commercials, films, modeshows en evenementen. Wij werken met ZZP´ers, MKB en grote bedrijven samen. Wij maken graag een plan op maat en iedere klant is even waardevol. Wij zorgen atijd voor de juiste visagist bij de opdracht. 

Hieronder een kleine greep van bedrijven waarmee wij samenwerken.

 

tevreden klanten gingen u voor. 

Enkele projecten waar wij de visagie voor hebben verzorgd

Visagie commercials, congressen, tv, en extreme make-up voor evenementen.

Wij begeleiden een visagie project van A tot Z

Sommige visagie projecten vragen wat extra aandacht en begeleiding. Neem bijvoorbeeld de Gaypride in Amsterdam. Al meerdere jaren  verzorgen wij voor verschillende boten de visagie en haarstyling. We denken mee met de opdrachtgever en maken de planning voor de visagisten. Op welk moment moet elk model aanwezig zijn en bij welke visagist worden zij ingedeeld? Wij leveren een complete planning aan zodat de klant hier niet over na hoeft te denken.
Dit kunnen wij ook verzorgen voor film, commercials, evenementen en modeshows.

De visagie is bij ons compleet verzorgd op locatie.

Een visagist inhuren?

visagist inhuren

Freelance visagist op locatie

Voor een evenement, speciale gelegenheid of promotie zijn onze visagisten in te huren voor een dag(deel) of voor meerdere dagen. 
Ons team wordt bijvoorbeeld regelmatig ingezet bij HEMA. Voor landelijke promoties selecteren wij de geschikte visagisten voor winkelfilialen in heel Nederland. Dit kan zijn tijdens de feestdagen of voor speciale make-up promoties op de beauty afdeling.
Ons vaste team groeit en onze ervaring ook. Zo regelen wij bij grote evenementen en promoties altijd voldoende back up voor vervanging bij ziekte en bieden wij de juiste visagisten passend bij de opdracht en de klant.
De freelance visagisten zijn flexibel en zelfstandig en gewend op verschillende locaties te werken. Enthousiaste toppers die hun vak verstaan!
Ruime dekking

Wij hebben een uitgebreid bestand ervaren visagisten en haarstylisten door heel Nederland. Ook zijn onze visagisten werkzaam in het buitenland.

}

10 jaar ervaring

Al lange tijd verzorgen wij de werving en selectie van visagisten en haarstylisten op locatie.

Flexibel

Onze visagisten staan bekend om hun flexibiliteit. Visagie is geen 9 tot 5 baan, loopt de opdracht uit of anders op de dag zelf? Geen probleem voor onze visagisten.

500 + klanten

Ruim 500 tevreden klanten gingen je voor met het boeken van visagisten en haarstylisten.