Visagist aanwezig bij tv opname

Een visagist zorgt voor de juiste make-up bij opnames voor tv. Op een tv scherm kan een gezicht er vlak of glimmend uitzien. De visagist weet wat belangrijk is om te zorgen dat iemand er goed uit blijft zien.
Professionele visagie wordt ook toegepast bij bijvoorbeeld een liveshow of webinar waarbij gebruik wordt gemaakt van screens.

 

Visagie tv studio

Tijdens TV opnames is de visagist aanwezig om te zorgen dat een presentator of spreker er goed uit blijft zien op beeld.
Door de sterke belichting kan een gezicht er anders uitzien. De juiste make-up zorgt ervoor dat de uitdrukking in het gezicht aanwezig blijft. Door de warmte van de lampen kan een gezicht snel glimmen. Ook dit wordt voorkomen door de visagist.

Een visagist kan ingezet worden in de tv studio’s voor live opnames, zoals een talkshow. Maar ook voor het opnemen van filmpjes of commercials.

Ook werkt een visagist vaak mee achter de schermen bij webcasting. De sprekers zijn dan ook close up zichtbaar op een groot scherm.

Ons team van visagisten heeft veel kennis en ervaring opgedaan met tv opnames en webcasting.
Wij verzorgen regelmatig de visagie en indien gewenst ook de haarstyling bij de Studio’s Aalsmeer en opdrachtgevers als PwC , Nationale Nederlanden en ING.

Hiervan laten wij graag een impressie en enkele filmpjes zien.

visagist tv opnames
visagist tv opnames

Freelance visagist voor TV en film

Visagie is onmisbaar voor TV, film, webcasting en commercials. Een freelance visagist is per dag of dagdeel te boeken en blijft tijdens de opnames aanwezig om te zorgen dat de make-up er goed blijft uitzien.
De sprekers, acteurs en actrices blijven zichzelf en het is niet opvallend zichtbaar dat zij make-up dragen.

Door de visagie zal de presentator of spreker ook met meer vertrouwen voor de camera staan. Zij hebben een ontspannend moment bij de visagist in de stoel en zien er op hun best uit.

Tijdens de opnames blijft de visagist erop toezien dat de make-up er goed uit blijft zien en zal indien nodig snel een touch up geven of het gezicht poederen tegen de glans.

Wij werken met een team van ervaren visagisten voor tv opnames. Wij hebben altijd een visagist in de regio beschikbaar en er wordt gekeken welke visagist het beste bij de opdracht past. Onze visagisten zijn ook haarstylisten dus één professional op locatie is voldoende.