Freelance visagist inhuren

Onze visagisten komen op locatie om tijdens een evenement de gasten extra in het zonnetje te zetten. De bezoekers kunnen plaatsnemen voor een verwenmoment op de stoel bij de visagist voor een feestelijke make-up touch up of een persoonlijk make-up advies.

Visagist bij bedrijfsfeest of evenement

Ons team visagisten verzorgt voor veel gelegenheden visagie op locatie. Een visagist wordt vaak ingezet voor tv opname of een fotoshoot. 
Maar ook als entertainment is een visagist te boeken. Denk bijvoorbeeld aan een personeelsuitje of bedrijfsfeest. 
De visagist zet de medewerkers extra in het zonnetje met make-up touch ups inclusief persoonlijke tips en tricks. Dit kan ook voor een speciale gelegenheid zijn, zoals secretaressedag. 

Visagist als onderdeel beauty team

Meer dan alleen een visagist inhuren? Dat kan! Wij bieden ook een beauty team op evenementen, festivals en feesten. 
Het beauty team kan naast een visagist uitgebreid worden met een hairstylist, nagelstylist, barbier en stoelmasseur. 
Een beautyhoek kan een echte eyecatcher zijn op een evenement, met één of meerdere visagisten, en eventueel aangevuld met andere genoemde onderdelen. 
Interesse? Lees meer over de mogelijkheden

freelance visagist locatie
visagist locatie evenement

Visagie op locatie

Ook een visagist op locatie nodig? Een freelance visagist is zelfstandig en flexibel en gewend op allerlei plekken te werken.
Wij hebben visagisten met specialisatie fotografie of bruidsmake-up. En een vast team voor promoties, beurzen en evenementen.
Visagie is een vak en voor veel zakelijke doeleinden een ‘must’. Denk aan profielfoto’s voor een website of social media, een webinar of presentatie. Visagie is de finishing touch voor een goed resultaat én geeft een zeker gevoel en zelfvertrouwen!

Meer informatie? Wij zijn onderdeel van Beautybureau.