Visagist inhuren voor een fotoshoot

Professionele visagie is eigenlijk onmisbaar tijdens een fotoshoot. De juiste make-up zorgt voor mooiere foto’s en scheelt de fotograaf veel tijd in de nabewerking. Ook geeft het het model een boost om met meer zelfvertrouwen voor de camera te staan.

visagist fotoshoot

Visagie voor een professionele fotoshoot

Een professionele fotoshoot kan zijn voor zakelijke portretten, profielfoto’s op de website of promotie van bepaalde producten.
Visagie is altijd een toegevoegde waarde. De visagist zorgt voor een ontspannen moment voorafgaand aan de fotoshoot en geeft het model meer zelfvertrouwen. De visagie kan heel naturel blijven en vooral gericht zijn op het egaal maken van de huid. Dit is zowel geschikt voor mannen als vrouwen.
Natuurlijk kan ook de make-up meer uitgesproken zijn en juist zorgen voor een metamorfose. Dit kan bijvoorbeeld bij een bepaald thema of een fashion fotoshoot. De visagie wordt altijd afgestemd op de gelegenheid en is passend bij het model en het doel van de fotoshoot. 

Onze visagisten zijn ook hairstylisten, zo is er maar één professional op de locatie nodig om indien gewenst ook de haarstyling te verzorgen. Of het nu om korte touch ups gaat, als er bijvoorbeeld meerdere modellen op de foto gaan, of een uitgebreide make-up met eventueel meerdere looks, alles is mogelijk!

 

visagist fotoshoot

Ook een visagist inhuren?

Ons team van visagisten komt voor fotoshoots op locatie door heel Nederland. De visagisten zijn ervaren professionals en verstaan hun vak. In overleg wordt afgestemd wat het doel is van de visagie en hoeveel tijd er voor de make-up beschikbaar is.  Dit kan al vanaf 15 minuten per persoon zijn. Zeker voor mannen is enkele minuten voldoende en dit zal zeker het verschil maken op de foto. 
De visagist kan ook tijdens de fotoshoot aanwezig blijven om bijvoorbeeld tussentijds het gezicht nogmaals te poederen. De visagist kijkt mee en ziet het meteen als er een korte touch up nodig is. 

Naast fotoshoots zijn onze visagisten/hairstylisten ook te boeken voor evenementen, film, tv en  commercials.
Wij hebben een vast team freelance visagisten en selecteren altijd de juiste visagist voor de opdracht.