Freelance visagist op je evenement

Een freelance visagist is in te huren voor het verzorgen van make-up en haarstyling op locatie.
Naast zakelijke visagie is dit ook mogelijk bij een feestelijk evenement, bijvoorbeeld tijdens de kerst en oud & nieuw. Denk bijvoorbeeld aan een kerstborrel, eindejaarsbijeenkomst of bedrijfsfeest.

 
visagist haar en make-up op locatie

Visagist op locatie tijdens evenement

Een freelance visagist verzorgt voor veel verschillende gelegenheden professionele make-up.
Dit kan zijn voor een zakelijk evenement, zoals een congres of webinar, waarbij de sprekers worden voorzien van visagie.
Ook voor filmopnames is professionele visagie onmisbaar.

Professionele visagie zorgt dat je er sprekend uitziet op beeld. Het gezicht glimt niet, waardoor de spreker er rustig en vol zelfvertrouwen uitziet.

Een visagist inhuren kan ook voor een feestelijke gelegenheid heel leuk zijn. Bij een bedrijfsfeest aan het einde van het jaar of een borrel voor de kerstperiode is een visagist te boeken om feestelijke make-up touch ups te verzorgen.

Onze visagisten zijn ook hairstylisten. Indien gewenst kan ook de haarstyling worden verzorgd. Bijvoorbeeld krullen of feestelijke opsteekkapsels.

visagist evenement

Visagie inhuren op locatie

Een freelance visagist past de juiste visagie toe bij elke gelegenheid. Dit kan zakelijk zijn of feestelijk met wat extra glamour.

Onze visagisten komen op locatie om tijdens een bedrijfsfeest, teambuilding, kerstfeest of borrel de gasten of medewerkers te voorzien van feestelijke make-up touch ups. Dit geeft een extra beleving aan het feest. Iedereen voelt zich extra verwend en in het zonnetje gezet!

Ons ervaren team bestaat uit freelance visagisten en hairstylisten. Zij zijn gewend op locatie te werken en nemen alle materialen mee. Zij geven leuke tips en adviezen en maken er ook echt een feestje van!

Een freelance visagist is te boeken voor enkele uren, een dagdeel of een hele dag.
Meerdere visagisten nodig? Wij hebben een vast team door heel Nederland. 

Ook een visagist inhuren? Neem gerust contact op.