Visagiste bij speciale gelegenheid

Een freelance visagist verzorgt op locatie de visagie voor veel verschillende gelegenheden. Dit kan de opening van een bedrijf zijn , een jubileum of een bedrijfsfeest. De visagist verzorgt make-up touch ups en make-up advies om het feestgevoel te vergroten en de bezoekers of gasten extra in het zonnetje te zetten.

Visagie voor opening of kick off

Ons team visagisten verzorgt ieder jaar de visagie en haarstyling bij de officiële opening van de Keukenhof. Dit is een feestelijke dag aan het begin van het nieuwe seizoen. Kapsels, make-up en styling zorgen voor een mooi totaalplaatje, ieder jaar in een ander thema.

Visagie voor feestelijk evenement

Ons beautyteam werkt ook al meerdere jaren mee aan de Gaypride. Met een team van visagisten en haarstylisten wordt voor een aantal boten met veel creativiteit de visagie en kapsels verzorgd. Goede visagie is onmisbaar voor de dansers op de boten en zet het thema de juiste kracht bij.

visagist inhuren gelegenheid
visagist inhuren gelegenheid

Jubileum of bedrijfsfeest

Voor een speciale gelegenheid kan een visagiste op locatie worden ingezet om de gasten extra in de watten te leggen met een mooie make-up. Bij een bedrijfsfeest of evenement geeft dit een extra feestgevoel. Een ontspannend moment op de stoel bij de visagiste en een passende make-up met leuke tips geeft een blij gevoel voor iedereen! 

Make-up touch ups

Wij zetten freelance visagisten in op locatie door heel Nederland. Voor een zakelijk evenement, officiële opening, kick off event of promotie. Visagie is geschikt voor veel gelegenheden en onze beauty professionals zijn enthousiast en ervaren!

Ons team groeit en bestaat naast visagisten en hairstylisten ook uit nagelstylisten, barbiers en stoelmasseurs. Zo kunnen wij voor een groter evenement een complete beautyhoek bieden. 

Meer informatie? Wij zijn onderdeel van Beautybureau.