Visagist inhuren voor een winkelpromotie

Een visagist in de winkel tijdens een winkelpromotie of evenement zorgt voor extra aandacht en is een leuke manier om producten te introduceren of extra te promoten. Ook kan een visagist ingehuurd worden voor bijvoorbeeld een fashion event, shopping night of modeshow.

visagist in de winkel

Wanneer een visagist in de winkel?

Een visagist kan voor veel gelegenheden worden ingezet. Met een visagist in de winkel zet u de bezoekers echt in het zonnetje!
De klant neemt plaats op de stoel bij de visagiste voor een ontspannend moment tijdens het winkelen. Een make-up touch up met een persoonlijk make-up advies geeft de klant een boost en positief gevoel.
Dit kan zijn om de eigen producten in de winkel te promoten, maar ook tijdens een evenement als extraatje voor de vaste klanten en bezoekers.
Ook bij de presentatie van een nieuwe collectie of een modeshow in de winkel is de visagiste onmisbaar. Niet alleen de modellen kunnen worden opgemaakt, maar daarna ook het winkelend publiek.

visagist winkelpromotie

Ook een visagist inhuren?

Naast een visagist is het ook mogelijk een hairstylist in te huren. Wij kunnen een complete styling bieden!
Ons team met freelance visagisten komt op locatie door heel Nederland. De visagisten / hairstylisten verstaan hun vak en zijn professioneel en enthousiast. Een feestelijk kapsel of een passende make-up touch up? Wij hebben altijd de juiste professional voor de opdracht.

Wilt u ook uw evenement of winkel extra aandacht geven?
Neem gerust contact met ons op!