Visagie bij tv opnames

Een visagist zorgt voor de juiste make-up bij een televisie opname. De visagist weet wat belangrijk is om te zorgen dat iemand er op zijn/haar best uitziet en er geen oneffenheden zichtbaar zijn. Een professionele visagist blijft op de set aanwezig om zo nodig de make-up te checken en te voorzien van een touch up!

Visagie voor webcasting

Ook voor een webinar is de juiste make-up techniek erg belangrijk. De visagist weet welke make-up nodig is om te voorkomen dat het gezicht van de spreker er door de felle lichten bleek uit gaat zien of door de warmte gaat glimmen.
Visagie is hierbij dus net zo goed van belang voor de heren!
De make-up mag zeker niet te opvallend zijn maar de visagist zorgt ervoor dat de spreker er rustig en vol zelfvertrouwen kan staan. 

Ons team van visagisten heeft veel kennis en ervaring opgedaan met tv opnames en webcasting. Wij verzorgen regelmatig de visagie en indien gewenst ook de haarstyling, bij opdrachtgevers als PwC , Nationale Nederlanden en ING en NEP webcasting.

Hiervan laten wij graag een impressie en enkele filmpjes zien.

visagist tv opnames

Visagie voor commercials

Commercials kunnen met binnen- of buitenopnames gemaakt worden. De visagist weet de juiste make-up aan te brengen met verschillende belichting. De visagist blijft tijdens de opnames aanwezig om te zorgen dat de make-up er goed blijft uitzien. 
De acteurs en actrices blijven zichzelf en het is niet te zien dat zij make-up dragen.

Wij werken met een team van ervaren visagisten voor tv opnames en commercials. Wij hebben altijd een visagist beschikbaar en er wordt gekeken welke visagist het beste bij de opdracht past. Onze visagisten zijn ook hairstylisten dus één professional inzetten op locatie is voldoende!