Een visagist inhuren, voor vele gelegenheden!

Ons visagistenteam wordt voor veel verschillende gelegenheden ingezet. Visagie, en ook hairstyling, is een toegevoegde waarde en de ‘finishing touch’ als het gaat om een bepaalde sfeer of thema. Denk bijvoorbeeld aan een feestelijk evenement, een officiële opening of een speciaal feest.

Opening bedrijf

Het team van Beautybureau wordt al enkele jaren ingezet bij de jaarlijkse opening van de Keukenhof. Dit is ook voor de visagisten een feestje om te doen! De make-up en haarstyling wordt aangepast aan het thema. Het maakt de sfeer en styling van deze dag helemaal compleet.

Visagie en haarstyling tijdens een feestelijk evenement

Ons visagistenteam wordt ook al meerdere jaren ingezet bij het grote evenement de Gaypride. Voor een aantal boten worden creatieve make-up en kapsels gemaakt, passend bij het thema. Goede visagie is echt onmisbaar en maakt de uitstraling helemaal compleet!

Jubileum, feest of opening

Voor een speciale of officiële gelegenheid kan een visagiste op locatie worden ingezet om de gasten extra in het zonnetje te zetten met een mooie make-up. Een verwenmoment voor de gasten of bezoekers. Make-up met een feestelijk tintje of in een bepaald thema. Er is veel mogelijk!

Enthousiast geworden?