Visagist op locatie voor evenement

Al jaren mogen wij voor de Keukenhof visagie en haarstyling verzorgen voor verschillende evenementen. Een eer om te mogen verzorgen! De Keukenhof is van 22 maart t/m 13 mei geopend en wij verzorgen onder andere de visagie en haarstyling voor de opening, Leliedoop en het ´romantische´ weekend.

Make-up naar wens en op maat

De Keukenhof heeft verschillende thema´s en activiteiten tijdens het seizoen. Wij denken mee en komen tot een mooie make-up per opdracht. De klant geeft aan welke wensen er zijn qua make-up en haarstyling en wij bedenken de rest. Bij elke opdracht kijken wij welke visagist goed past en goed zelfstandig kan werken en flexibel is. Dit is geen standaard make-up en ook de kapsel vragen wat meer aandacht.
Elke klant en elke opdracht is anders en daarbij werken wij niet met standaard pakketten maar passen alles aan naar de wens van de klant.

Visagist inhuren?

Wij zetten visagisten in door heel Nederland op locatie. Per opdracht hebben wij een werving en selectie waardoor elke opdracht bij de juiste visagist terecht komt en daardoor krijgen we ook het mooiste resultaat!
Visagisten zijn in te zetten voor fotoshoots, commercials, bedrijfsfeesten, bruiden en visagie workshops.