Je gaat trouwen! Visagist nodig?

Als freelance visagist blijft het erg bijzonder om de bruidsmake-up en/of het bruidskapsel van een aanstaande bruid te mogen verzorgen. Het is een hele eer én een hele verantwoordelijkheid.

Proefsessie bruidsmake-up en/of bruidskapsel

Daarom is een proefsessie erg belangrijk. Om elkaar te leren kennen en verschillende dingen uit te proberen. Zo komen we samen tot het mooiste resultaat.

Als bruid wil je graag jezelf blijven maar wel op je mooist stralen. Tijdens de proefsessie is er alle tijd en rust om te ontdekken wat het beste bij je past en waarbij jij je op je mooist voelt.

De trouwdag

De visagiste komt bij je thuis zodat je in de ochtend in je eigen omgeving je in alle rust kunt voorbereiden.
En hoe leuk is het als ook de bruidsgasten in de watten kunnen worden gelegd.

De visagiste helpt je ook graag met je jurk, sluier of haaraccessoires. Ook kan de visagiste later op de dag nog een keer op locatie komen voor een touch up. Een vertrouwd gezicht en even een rustmoment.

Back up service voor bruidsmake-up en/bruidskapsel

Wij werken met een vast team freelance visagisten en haarstylisten, en kunnen altijd met meer stylisten komen, mocht de tijd beperkt zijn. Dit zorgt ook voor een goede back-up service. Mocht de visagiste onverhoopt ziek zijn, dan wordt er te allen tijde vervanging geregeld.

Heb je trouwplannen en wil je graag je make-up en kapsel laten verzorgen? Lees onze uitgebreide informatie of neem contact op.

 

Enthousiast geworden?

Nadeel van deze oefeningen werking is dat je ze moet gebruiken voor ten minste. Voor tienduizenden andere mensen net als u, met een drankje.