Make-up tips speciaal voor de bruid

Je gaat trouwen en dan wil je er natuurlijk op je allermooist uitzien. Je gaat nadenken over je bruidsjurk, je bruidskapsel en ook je make-up. Je make-up zorgt ervoor dat je er stralend en fris uitziet gedurende de hele dag. Je bruidsmake-up moet perfect bij je passen, zodat je jezelf blijft. Maar ook belangrijk dat het de hele dag mooi blijft zitten en tegen een stootje kan.
Wat zijn de do’s en dont’s? Wij helpen graag en geven ideëen en tips!

De mooiste versie van jezelf

Natuurlijk wil je op je bruiloft extra uitpakken met een prachtige make-up. Maar blijf wel bij jezelf.
Je make-up mag zeker wat meer worden aangezet en mooi spreken maar wijk niet teveel af van je eigen stijl. Je wilt wel jezelf erin herkennen en je bruidegom zeker ook! Het zit hem juist in de kleine dingen; subtiele highlighter accenten, een frisse blush en een sprekende eyeliner.

Make-up bruiloft proof!

Je wilt er niet alleen in de ochtend stralend uitzien maar gedurende de hele dag. Daarom is het belangrijk dat je make-up lang houdbaar en weersbestendig is, en tegen bijvoorbeeld een traantje kan. Een goede gezichtspoeder is essentieel, net als een waterproof eyeliner en mascara. En een lipstick is langer houdbaar dan een lipgloss. Het is tenslotte zonde van je tijd om ieder uur je make-up bij te werken.

Make-up trends 2018

Benieuwd naar de trends op make-up gebied? Dit jaar is glitter en glans helemaal hot. Je kunt dus wat shimmer of highlighter toevoegen aan je oogmake-up of op je jukbeen. Pas hier wel mee op, dit kan nadelig werken bij de bruidsfotoshoot. De eyeliner mag gezien worden dit trouwseizoen, en wat stoerder en zwaarder worden aangezet, eventueel gedurfd met een ‘wing’. Ook zijn uitgesproken lipstick kleuren een trend. Populair én erg mooi zijn de klassieke rode lippen!

Enthousiast geworden?