Visagist bij livestream en video opname

Een freelance visagist inhuren voor een online presentatie, webinar of ander online evenement?
Met visagie zullen de sprekers er op beeld professioneel en verzorgd uitzien en stralen daardoor rust en zelfvertrouwen uit. De visagist blijft aanwezig om waar nodig touch ups te verzorgen. 

visagie virtueel evenement

Een freelance visagist voor elk online evenement

Een freelance visagist kan worden ingehuurd voor elk online evenement. Denk aan een webinar, live show, livestream, het opnemen van een video of presentatie.  De visagist kan worden geboekt voor een dagdeel of een hele dag.
Onze visagisten zijn ervaren professionals en blijven tijdens het online evenement aanwezig om mee te kijken en te signaleren als de sprekers een touch up kunnen gebruiken.

Zo is het belangrijk dat de spreker niet glimt en er sprekend en rustig uitziet op beeld. Dit komt uiteraard de video of livestream ten goede en het geheel zal er professioneel uitzien.

Ook is onze ervaring dat de sprekers zich zelfverzekerd voelen en met meer vertrouwen in beeld verschijnen. Het moment op de stoel bij de visagist is een ontspannen begin en zij zien er op hun best uit.

Kortom, professionele visagie hoort zeker bij de organisatie van ieder online evenement!

visagie virtueel evenement

Visagist op elke gewenste locatie

Ons freelance team van visagisten komt in elke regio in Nederland. 

Onze professionals zijn enthousiast en ervaren en nemen alle materialen mee om op locatie te kunnen werken.
Bij ziekte hebben wij altijd vervanging omdat wij een groot vast team hebben. Wij selecteren een visagiste uit uw regio en passend bij de opdracht.

Ook een visagist inhuren? Neem gerust contact op.