Fotoshoot voor je webshop? Huur een visagiste in!

Visagie voor de mooiste foto’s op je webshop

Als je een webshop hebt of wilt beginnen, zijn goede foto’s onmisbaar in je shop. Maar hoe zorg je ervoor dat deze foto’s er professioneel uitzien? Werk je met modellen om het product kracht bij te zetten, bijvoorbeeld met kleding of sieraden, dan mag visagie daarbij eigenlijk niet ontbreken!

Waarom visagie tijdens een fotoshoot?

Een goede make-up bepaalt een groot deel van de kwaliteit van de foto. Natuurlijk kun je veel photoshoppen maar dat haalt het zeker niet bij een professioneel uitgevoerde make-up.
Een glanzend gezicht kan bijvoorbeeld moeilijk weggewerkt worden bij de nabewerking van de foto’s.
De visagiste helpt je om het model nog beter passend bij de foto te maken. Het model heeft een uitstraling die bij het product past. Door een goede make-up wordt het een nog mooier model. Het effect is niet alleen uiterlijk maar ook innerlijk zichtbaar. Door de make-up voelt het model zich zelfverzekerd en zal daardoor extra gemotiveerd zijn en beter poseren.

Visagie met haarstyling

Onze visagisten zijn vaak ook werkzaam als haarstylisten. Zo kan het complete plaatje worden verzorgd en creëer je de perfecte look voor het model, passend bij de setting van de foto.

Twee zien meer dan één

De visagiste is ook een extra paar ogen en kijkt met een vakkundige blik mee. Zo kom je samen met de fotograaf tot het beste resultaat.
Wij verzorgen regelmatig de visagie voor deze fotoshoots.
Kijk voor een impressie op Saintbasics.

Enthousiast geworden?