Ontdek ons bruidsarrangement

Als aanstaande bruid wil je er natuurlijk op je allermooist zien. Niet alleen je trouwjurk is belangrijk maar ook je haar en make-up. Een ervaren visagiste neemt je graag deze zorg uit handen. Zo kun je ontspannen aan je huwelijksdag beginnen!

visagist bruidsmake-up

De juiste visagist voor je bruidsmake-up

Je bruidsmake-up moet bij je persoonlijkheid passen, je wilt jezelf blijven maar wel op je allermooist. Een ervaren visagiste/ haarstyliste kan je hierbij goed adviseren. Tijdens een uitgebreide proefsessie kunnen jullie bespreken wat je wensen zijn en wat je voor ogen hebt. Er worden verschillende make-ups en kapsels geprobeerd en zo helemaal op jouw wensen afgestemd. Zo weet je precies wat je kunt verwachten op je huwelijksdag zelf. 
Het is ook van belang dat kapsel en make-up de hele dag mooi blijft en bestand is tegen bijvoorbeeld het weer en een (geluks)traantje. Hier wordt met de juiste tools en technieken voor gezorgd. 
Zowel voor de proefsessie als op de dag zelf komt de visagist aan huis, wel zo relaxed.

Ons team visagisten en hairstylisten

Binnen ons team professionals hebben wij visagisten en haarstylisten, die gespecialiseerd zijn in bruidsmake-up en kapsels. Zij volgen de laatste trends en blijven bij door het volgen van trainingen.
Afhankelijk van jouw wensen selecteren wij een passende visagist en/of hairstylist in je eigen regio. Wij komen voor zowel de try out als op de dag zelf op locatie. Onze visagisten zijn ook haarstylisten, dus er komt één stylist die beiden kan verzorgen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor het verzorgen van alleen je make-up of alleen je kapsel. 
Vinden je bruidsgasten, zoals familie of getuige, het ook fijn om visagie en haarstyling te laten verzorgen? Geen probleem, ook dit verzorgen wij graag!

Enthousiast geworden? Neem gerust contact met ons op.

 

Lieve Sandra, ik wil je nog even super bedanken voor de mooie make-up afgelopen zaterdag. Ik voelde me de hele dag een prinses. En bleef er de hele dag ook stralend uitzien. 
Many thanx, liefs Manon
Manon (Leiden)