Visagiste op locatie

Dit weekend verzorgden wij de visagie tijdens het bedrijfsfeest voor het personeel en hun familie van het bouwbedrijf Van Wanrooij. Het evenement was in festivalsfeer en ons team verzorgde een beautyhoek, met een visagiste en een haarstyliste. Daarnaast was er ook een nagelstyliste en een barbier aanwezig.

Visagist bij feest of evenement

Visagie wordt regelmatig geboekt als onderdeel van een beautyhoek op locatie. Tijdens een bedrijfsfeest, personeelsuitje of evenement kunnen de gasten plaatsnemen bij het beautyteam voor een feestelijke make-up of een snelle make-up touch up. De beautyhoek kan uit meerdere onderdelen bestaan, en worden uitgebreid met bijvoorbeeld een haarstylist, nagelstylist en/of barbier. Een beautyhoek met meerdere visagisten is ook mogelijk.

Bij het bedrijfsfeest dit weekend stond er regelmatig een rij bij de visagiste, zo populair is dit onderdeel. Omdat het in festivalsfeer was kon je naast een mooie make-up ook kiezen voor glitters op het gezicht. Geheel in het thema van het evenement.

Make-up touch ups

Wij zetten visagisten in op locatie door heel Nederland. Voor een zakelijk evenement, opening, jubileum of promotie. Visagie is geschikt voor veel gelegenheden en ons beautyteam is enthousiast, flexibel en ervaren!

De visagiste verzorgt feestelijke make-up voor de gasten en geeft make-up advies en tips. Bij drukte kan de visagiste ook snelle touch ups verzorgen. Is het evenement in een sfeer of thema? Dan is het extra leuk de visagie hier op aan te passen, met bijvoorbeeld glitters of nepwimpers.

Ons team bestaat naast visagisten en hairstylisten ook uit nagelstylisten, barbiers en stoelmasseurs.

Meer informatie? Wij zijn onderdeel van Beautybureau: https://www.beautybureau.nl/make-up-promoties-3/